Echipa Scandinavian Design House

Design Scandinav în doză concentrată

 

Scandinavian Design House s-a născut din dorința de a oferi iubitorilor de design scandinav o destinație unde pot beneficia de o experiență completă pentru amenajarea interioară și exterioară a spațiului lor. Fie că este vorba de spații rezidențiale, office sau HoReCa, Scandinavian Design House vă oferă o gamă largă de servicii, de la consultanță specializată și proiectare, la comercializare de mobilier funcțional, inteligent și urban și accesorii cu un design scandinav la superlativ, până la servicii de montaj profesionist impecabil.
 
Cei 15 ani de experiență în acest domeniu ne-au motivat să gândim inteligent și să ne perfecționăm în permanență. Ne dedicăm cu pasiune dezvoltării unei culturi prin care fiecare dintre clienții noștri să beneficieze de o experință extraordinară pe întreg parcursul procesului de amenajare și decorare, dar și atunci când doar achiționează piese de mobilier și accesorii din magazinele Scandinavian Design House (BoConcept, Fleximo, VOX & sdhouse.ro). 
Soluțiile Scandinavian Design House dau personalitate și esență fiecărui spațiu creat. Construim acel design unic prin care comunicăm valorile și principiile în care credem: soluții funcționale adaptate la modul în care clienții noștri trăiesc, lucrează, se relaxează. Astăzi, acum.
 

Veți găsi piese exclusiviste, modele de ediție limitată, cele mai noi colecții, inspirație interioară de neratat și cele mai noi tendințe pentru casa dumneavoastră. Scandinavian Design House vă conectează la cele mai noi și mai interesante colecții de la cele mai importante branduri de design scandinav din lume.

Când vine vorba de crearea unei case perfecte, știm ce este important. De aceea ne dorim să vă fim alături cu sfaturi, recomandări și un strop de inspirație scandinavă în fiecare newsletter (nu uitați să ne lăsați emailul dvs. în câmpul de mai jos), în fiecare articol postat pe blogul nostru (pentru care așteptăm cu drag și comentariile dvs., foarte importante pentru noi) și în fiecare postare de pe paginile noastre de social media (nu uitați să ne încurajați cu un like sau share dacă ceva v-a atras atenția, pentru a încuraja viitoare postări similare). 

 
 

Apreciem feedback-ul dvs.!

Vă așteptăm cu drag în comunitatea Scandinavian Design House!