1. Plata online cu cardul

Se pot efectua plăți online cu cardul personal sau al firmei.

Plata se face cu ajutorul unui card de debit. Vei fi redirecționat către procesatorul de plăți online cu care lucrăm, Euplatesc.ro, pentru ca plata să se realizeze în condiții de deplină securitate*. Este necesar să completați toate datele pe care EuPlatesc.ro le solicită prin intermediul formularului (nume, prenume, număr de card, cod de securitate). După acest moment, suma de bani este blocată în contul tău și poți verifica acest lucru. Dacă alegi această modalitate de plată nu îți este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

* Euplatesc.ro pune la dispoziția ta un sistem de tranzacționare prin procesare 3D Secure. Acest sistem, 3D Secure, te asigură ca pe parcursul tranzactiei nici o informație cu privire la cardul tău nu este reținută pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, datele tale fiind procesate direct de Visa și Master Card.

  1. Plata in rate

Posesorii, persoane fizice, ai cardurilor de credit emise de către următoarele bănci comerciale: Banca Transilvania – Star BT, BCR, BRD Finance, First Bank, Alpha Bank pot achita în rate fixe fără dobândă online. Pentru clienții desemnați mai sus avem următoarele facilități de plată în RATE online:

- posesori ai cardurilor de credit emise de către Banca Transilvania – Star BT - pot achita in 3, 6 sau 12 rate online.

- posesori ai cardurilor de credit emise de către BCR – pot achita in 3, 6 sau 12 rate online.

- posesori ai cardurilor de credit emise de către BRD Finance – pot achita in 3, 6 sau 12 rate online.

- posesori ai cardurilor de credit emise de către First Bank – pot achita in 3, 6 sau 12 rate online.

- posesori ai cardurilor de credit emise de către Alpha Bank – pot achita in 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 15, 18, 20 sau 24 de rate online.

  1. Ramburs / Plata la livrare

Plata numerar este cunoscută și ca plata ramburs . Comenzile online cu livrare la domiciliu pot fi plătite prin Ramburs Numerar. Plata se face în lei, în limita maximă a 5.000 lei pentru persoanele juridice și a 10.000 lei pentru persoanele fizice, acestea reprezentand valoarea comenzii cu TVA.
Plata se va efectua în momentul în care curierul sau echipa Scandinavian Design House ajunge cu produsele la adresa de livrare solicitată.

  1. Ordin de plată

Un consultant Scandinavian Design House generează o factură proformă și o trimite prin e-mail către dumneavoastră. Contul bancar este menționat în factura proformă.

Comanda se va procesa după ce vor fi semnați Termenii și Condițiile SDHouse și se va aproba plata în contul bancar Scandinavian Design House.

  1. Plata cu Voucher Cadou

Fericitii posesori ai Vouchere lor cadou emise de Scandinavian Design House, le pot folosi ca mijloc de plata in oricare dintre magazinele noastre fizice, dar si online pe sdhouse.ro. 

 

Atentie! Pentru comenzi de mobilier personalizat, sau in valoare de cel putin 3000 Ron, pentru procesarea comenzii se plateste un avans de cel putin 60% din valoarea comenzii.  

 

Vă vom oferi toate detaliile în momentul confirmării telefonice a comenzii. Pentru întrebari sau sugestii, ne puteți contacta la adresa online@sdhouse.ro sau la numărul de telefon 0727 333 603.