Section
Drop element here!

TE INVITAM SA DEVII PARTENERUL NOSTRU SI AMBASADORUL SCANDINAVIAN DESIGN HOUSE

Ai un proiect pentru care intentionezi sa recomanzi mobilier, decoratiuni sau finisaje din colectia Scandinavian Design House? Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul retailului cu mobilier si decoratiuni premium, cunoastem atat produse cat si furnizori, dar si multe alte detalii importante. Stim sa consiliem, sa expunem, sa montam.

7 BENEFICII PE CARE TI LE OFERA PARTENERIATUL NOSTRU

Colaboram cu unele dintre cele mai apreciate branduri de mobilier, decoratiuni si finisaje la nivel mondial: BoConcept, Vox, Innovation Living, Flexa etc.

Regasesti peste 45000 de repere care te pot ajuta sa-ti pui in practica proiectul, de la finisaje si mobilier pana la decoratiuni si textile pentru tapiterii si fereastra.

Ai la dispozitie o persoana dedicata care-ti va face selectiile de produse potrivite proiectului tau si va urmari comenzile. Trimite-ne un e-mail pentru detalii.

Livrarea si montajul produselor recomandate in proiectul tau o facem pe intreg teritoriul Romaniei, prin specialisti cu peste 10 de experienta in domeniu.

Poti testa calitatea produselor in oricare dintre showroom-urile noastre.

Ai la dispozitie in mod gratuit softuri de proiectare si librarii de imagini si modele 3D.

Contezi pe un contract de comision reciproc avantajos. Inregistreaza-te mai jos.

COLECȚIILE NOASTRE

BoConcept a luat naștere în Danemarca în 1952 și este astăzi un brand premium de design și lifestyle, cu aproape trei sute de magazine în peste șaizeci de țări. Proiectăm, producem și comercializăm mobilier, accesorii și corpuri de iluminat contemporane pentru living, dining, dormitoare, home-office și spații exterioare. De asemenea, ne ajutăm clienții să își creeze o casă personală cu serviciul nostru complet de design interior la domiciliu sau în magazin.

Descoperiti produsele pe site

Lista de preturi

VOX este un brand de design interior care și-a consolidat în mod constant poziția drept una dintre cele mai inovatoare companii din industria mobilei din Polonia încă din 1989. Produsele noastre sunt create ca răspuns la nevoile reale ale oamenilor. La acestea lucrează echipe multidisciplinare, iar scopul nostru este de a dezvolta și de a oferi în mod constant soluții complete pentru interior. Astfel VOX ofera colecții de mobilier, pardoseli, uși, accesorii, precum și sisteme de pereți și fațade, adaptate stilistic.

Descoperiti produsele pe site

Pagina producatorului

Innovation Living este o companie daneză de design de mobilier. Credem că forma și funcția trebuie să meargă mână în mână pentru a crea modele inovatoare și durabile pentru utilizarea zilnică. Din 1989, ne-am dedicat designului și dezvoltării de canapele extensibile multifuncționale, iar astăzi suntem mândri să numim Innovation Living un specialist în canapele extensibile de renume internațional.

Descoperiti produsele pe site

Lista de preturi

Respace este o companie italiană specializată in crearea de canapele, canapele extensibile, fotolii si saltele. Este ușor de rezumat filozofia muncii noastre: proiectăm și producem fiecare produs ca și cum ar fi destinat propriei noastre case. Acest lucru se traduce printr-o alegere atentă a materialelor, printr-o proiectare caracterizată de teste precise și repetate, precum și printr-o cercetare constantă a soluțiilor inovatoare pentru a îmbunătăți chiar și produsele aflate deja în catalogul nostru.

Descoperiti produsele pe site

Lista de preturi

Avand 27 de ani de experienta, SITS este o marcă de mobilier de design cu rădăcini suedeze. Compania proiectează și produce canapele, fotolii, canapele de colț, șezlonguri, otomane și pufuri. O colecție de peste 100 de seturi de mobilier tapițat deja bine recunoscută în toată Europa, aproape 1.000.000 de piese de mobilier fabricate în fiecare an, un parc tehnologic de ultimă generație cu o suprafață de 34.000 m2, peste 1.500 de angajați. Acestea sunt caracteristicile mărcii SITS.

Descoperiti produsele pe site

Pagina producatorului

Înfiinţată în 1978 în Polonia, Balma este pionier în designul de birou, stabilind noi standarde, combinând nevoile dvs. de estetică și funcționalitate. Urmând filozofia noastră Think Pro, credem în sprijinul inteligent al afacerilor, iar aceasta constă în a oferi asistență ponderată și contemporană pentru eficiența muncii dumneavoastră în locul unde totul începe - biroul dumneavoastră. Un spațiu de birou bine proiectat stimulează creativitatea și facilitează o muncă în echipă mai productivă. 

Descoperiti produsele pe site

Pagina producatorului

Profim este o firmă poloneză specializată în scaune și mobilier de birou. De 30 de ani fabricăm produse care îndeplinesc cele mai înalte standarde în materie de ergonomie, calitate și design. Misiunea noastră constă în stabilirea unor standarde pentru o ședere sănătoasă și eficientă. Cu cât furnizăm mai multe piese de mobilier pentru birouri, cu atât ne simțim mai responsabili pentru funcționalitatea și fiabilitatea acestora.

Descoperiti produsele pe site

Pagina producatorului

Actona Group este o companie din Danemarca ce produce o largă gamă de mobilier precum: scaune, mese, canapele, paturi și sisteme de depozitare. Înfiinţat în 1981, Grupul Actona s-a transformat într-un furnizor global de mobilier. Clienții noștri sunt unii dintre cei mai mari retaileri de mobilă din lume. În fiecare zi dezvoltăm și producem mobilier în strânsă colaborare cu partenerii noștri calificați din Asia și Europa de Est.

Descoperiti produsele pe site

Pagina producatorului

15

ANI DE EXPERIENTA IN DESIGN INTERIOR

21k

PROIECTE REALIZATE

30

SPECIALISTI ATENTI LA DETALII

65

PARTENERI DE INCREDERE

130k

PIESE DE MOBILIER LIVRATE SI ASAMBLATE

45k

ARTICOLE DE DESIGN SCANDINAV

PROGRAME SI MATERIALE PENTRU ARHITECTI

Suntem onorati sa oferim tot suportul necesar pentru alegerea corecta a finisajelor, mobilierului si accesoriilor, de la acces la listele de preturi complete, la bazele de imagini 3D pana la acces la diverse platforme de proiectare, mostre si alte certificari de care ai nevoie. Stim sa facem diferenta intre un proiect pentru "private use" si unul "public use". De asemenea, intelegem importanta pretului per proiect si incadrarii in buget. 

PROGRAME UTILE

CATALOAGELE PARTENERILOR

MATERIALE 3D

Si mai multe informatii

Descoperiti listele de preturi si cataloagele principalilor furnizori

RASFOITI CATALOAGELE