Design Scandinav la Superlativ!

 

Scandinavian Design House isi propune sa fie prima optiune pentru iubitorii de mobilier si decoratiuni cu design scandinav, inteligent, urban.

Scopul nostru este sa va recomandam finisaje, piese de mobilier si accesorii estetice si functionale, alaturi de care viata sa fie mai frumoasa si pe care sa le pastrati cu drag pe termen lung. Asa veti face si economie si veti fi si buni ecologisti. Mai bine “mai putin, dar bine!” Speram ca sunteti de acord cu acest principiu si apreciati colectia noastra!

 

La Scandinavian Design House alegerea corecta partenerilor,  de la producatorii de mobilier si accessorii pana la prestatorii de servicii, este prioritara si este facuta cu mare atentie. Asa reusim sa ne respectam promisiunea, sa mentinem constant nivelul premium de calitate la un pret accesibil. Daca mobilierul si accesoriile sunt uimitoare ca design, eleganta si calitate, este obligatoriu ca si serviciile oferite de noi sa fie la inaltime. Avem grija permanent ca standardul echipei sa fie la superlativ printr un proces de recrutare profesionist, formare permanenta si coeziune de echipa. Fie ca stati de vorba cu un Design Consultant sau cu un Montator, nivelul discutiilor trebuie sa fie la inaltimea asteptarilor. Avem grija permanent ca in showroomurile noastre sa descoperiti cele mai noi tendinte expuse intr un mod elegant, inspirational.

Fapte si cifre

4 magazine fizice și 1 shop online

Peste 15 ani experienta in retailul premium

Peste 300000 de clienti multumiti

Peste 1000000 de piese de mobilier montate

Peste 5000000 ore de montaj

Peste 50 de designeri de interior formati de noi