Vă invităm să deveniți partenerul nostru și ambasadorul Scandinavian Design House.

Aveți un proiect pentru care intentionati să recomandați mobilier, decorațiuni sau finisaje din colectia Scandinavian Design House?

Cu o experiență de peste 15 ani in domeniul retailului cu mobilier si decorațiuni premium, cunoaștem atât produse cât și furnizori, dar și multe alte detalii importante. Știm să consiliem, să expunem, să montăm.

Suntem onorați să vă oferim tot suportul necesar pentru alegerea corecta a finisajelor, mobilierului si accesoriilor, de la acces la listele de prețuri complete, la bazele de imagini 3D până la acces la diverse platforme de proiectare, mostre si alte certificări de care aveți nevoie. Știm să facem diferența între un proiect pentru “private use” și unul „public use”. De asemenea, ințelegem importanța prețului per proiect, încadrării in buget.

În realitate colecția Scandinavian Design House, este mult mai amplă decât se vede online. Sunt zeci de mii de articole pentru care oferim cotații prompte și competitive, fie că este vorba de piese unice sau pachete pentru proiecte mai mari. Colaborăm cu cei mai buni producători din Europa, în special din Nordul Europei.

Pentru a răspunde cât mai corect solicitării dvs. avem nevoie să cunoaștem cât mai multe detalii despre proiect, profil client, articole necesare, locație, data dării in folosintă și bugetul în care trebuie să ne încadram.

De asemenea, putem pune la dispoziție și serviciile noastre de livrare și montaj, servicii asigurate de  colegii noștri, montatori profesioniști cu peste 10 ani de experiența.

Colaborarea cu birourile de arhitectură, cu studiourile de design sau freelanceri, se face pe bază unui contract de intermediere/comision.

Dacă va interesează o colaboare cu noi, completați și trimiteți formularul de mai jos. Vom răspunde in maximum 24 de ore.

Vă mulțumim și vă așteptăm să ne vizitați, fie online fie fizic, direct in magazinele noastre.