Workshop Diana Mihaila RDW 2022 VOX Romania

Cea de-a 10-a ediție Romanian Design Week se va desfășura în acest an între 13-22 mai. Programul festivalului include de asemenea și evenimente satelit, iar unul dintre acestea va fi evenimentul VOX România dedicat elementelor creative obligatorii pentru o casă plină de inspirație, ce se va desfășura în showroomul VOX (Șos. București-Nord nr. 15-23, Swan Office Park - Voluntari), sâmbătă,14 mai 2022, ora 11:00, eveniment destinat atât arhitecților, designerilor de interior, dar și entuziaștilor de design interior.

VOX Soform

VOX crede în faptul că toți oamenii sunt creativi, iar un interior bine gândit le poate debloca potențialul acestora. În diferite etape ale vieții, oamenii au nevoie de spații diferite în care întreaga lor lume să poată încăpea. VOX consideră că oamenii se simt cel mai bine în interioarele ale căror aspect este rezultatul propriilor decizii personale. Aceste interioare le satisfac pe deplin nevoile și le oferă un sentiment de libertate. VOX își doreste să aducă inspirația pentru fiecare dintre noi și să furnizeze cea mai bună soluție creativă pentru universul perfect al fiecăruia dintre noi, astfel încât să găsim evadarea ideală de restul lumii, și să ne găsim propriul cuib care să ne ofere siguranța de care avem nevoie și de care să fim mândri că îl numim acasă.  Astfel, în cadrul evenimentului conex Romanian Design Week, VOX va prezenta o serie de elemente creative obligatorii pentru ca oamenii să își poată găsi libertatea acasă.  

Workshop Diana Mihaila

Evenimentul VOX România din cadrul Romanian Design Week se bucură de asemenea de prezența Dianei Mihăilă, Master Professional Organizer, care ne va oferi cele mai avizate sfaturi de organizare a casei. Participă și tu la workshopul "Tehnici de organizare pentru casă prin design și funcționalitate", organizat de VOX România în colaborare cu Diana Mihăilă, Master Professional Organizer, sâmbătă, 14 mai 2022ora 11:00, în showroomul VOX România din Șos. București Nord 15-23, Voluntari - Swan Office Park (vezi aici harta). 

 

Pentru participare, te rugăm să te înscrii folosind formularul de mai jos. Pentru informații suplimentare, ne poți scrie pe adresa de email: mav@sdhouse.ro sau ne poți suna la numărul: 0723.188.951. 

 

Un proiect The Institute, Romanian Design Week este cel mai mare eveniment interdisciplinar din România – un festival de 10 zile care promovează designul, arhitectura, creativitatea și inovația ca instrumente pentru creșterea culturală, socială și economică.

Sub umbrela Romanian Design Week sunt organizate expoziții și evenimente care au ca scop să facă designul accesibil pentru un public larg. În fiecare an, peste 30.000 de vizitatori participă la evenimentele din programul RDW. Fiecare ediție prezintă peste 150 de proiecte recente semnate de studiouri locale de arhitectură și design.

Romanian Design Week 2022

 

Vă așteptăm la evenimentul conex Romanian Design Week  sâmbătă, 14 mai 2022, ora 11:00, în showroomul VOX: Șos. București-Nord nr. 15-23; Swan Office Park, Voluntari. 

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Să facem cunoștință

Îți oferim 15 ani de experiență în amenajări de spații în stil scandinav, prin servicii premium de amenajare și decorare completă a casei. 

Află mai multe despre noi

Recomandările noastre