Cum să amenajezi ingenios un dressing de vis

Un dressing spațios este un vis pentru mulți oameni. Bine organizat, oferă acces convenabil la hainele, pantofii și accesoriile dumneavoastră preferate. Dacă dimensiunea casei sau apartamentului o permite, merită să găsiți un loc pentru o astfel de cameră. Ce mobilier ar trebui să alegeți pentru dressingul dumneavoastră de vis?

Înainte de a începe amenajarea spațiului de depozitare pentru haine și accesorii, cel mai bine este să vă scrieți așteptările. Abia atunci garderoba se va dovedi funcțională și își va îndeplini bine scopul zilnic. Iată câteva sugestii de amenajare inteligentă.

dressing

Cum să amenajezi un dressing? Gândește-te la nevoile tale!

Nu există o formulă simplă care, atunci când este aplicată, să vă ofere o rețetă generală pentru garderoba perfectă. La fel ca și celelalte zone din apartamentul dumneavoastră, și acest spațiu ar trebui adaptat nevoilor dumneavoastră. Iubitorii de cămăși elegante se pot gândi cu încredere să-l doteze cu multiple bare pentru umerașe, iar iubitorii de pantofi - planifică rafturi speciale care să depoziteze multe perechi de pantofi.

Înainte de a cumpăra mobila potrivită, merită să ne gândim cât de mare este colecția de haine pe care o avem și cum ne place să o depozităm. Vrei hainele tale agățate pe umerașe, împăturite pe rafturi, sau poate organizate în sertare?De obicei, un dulap sau ocomodă reprezintă o soluție bună. Orice cutii și organizatoare în care putem organiza lucruri mici vor fi, de asemenea, de ajutor. Pot fi utile atât containerele înalte pentru dulapuri, cât și organizatoarele joase pentru sertare.

Nu este greu să pierzi controlul asupra ritmului în care îți crește garderoba. Acest lucru este mai ales problematic atunci când nu avem mult spațiu liber. Ne vom putea mari garderoba oricand, daca alegem sistemul modular Balance. Această soluție va funcționa excepțional de bine în încăperile mici, inclusiv în cele de la mansardă cu înclinare.

Sistemul Creative ne permite să proiectăm singuri un dulap. Putem decide liber asupra numărului de rafturi sau sertare și putem ajusta aranjarea acestora după preferințele noastre. Folosind biblioteca extinsă de materiale, putem defini tipul de mânere și picioare. Piesa noastră de mobilier de vis pentru garderobă poate fi echipată și cu iluminare practică. O lampă cu senzor dedicată va facilita căutarea pe rafturi și umerase.

Numeroase rafturi, umerase și sertare, care este dulapul perfect pentru un dressing

Mobilierul pentru dressing ar trebui să garanteze nu numai mult spațiu pentru depozitarea hainelor și pantofilor, ci și accesul rapid la acestea.

Deci haideți să alegem un dulap care să fie funcțional și plin de soluții inteligente. Un spatiu mare pentru organizarea comoda a gentilor sau valizelor de voiaj rar folosite va fi de folos in fiecare locuinta, precum si o bară cu umerașe de care putem agăța rochii elegante, costume sau haine de sezon. Dacă dimensiunea camerei o permite, merită să faceți loc pentru o piesă de mobilier multifuncțională cu 4 uși.  

Dulapul Simple este un dulap full-size, închis într-un singur bloc. Ușile sale pliante vă permit să economisiți spațiu în dormitor și, în același timp, să ușurați accesul la toate rafturile și umerasele. Luminile LED încorporate cu senzor de mișcare facilitează pregătirile de dimineață. Membrii gospodăriei vor aprecia și mecanismul de închidere silențioasă a ușii. Pentru a îmbunătăți începutul unei noi zile, putem pregăti întregul styling seara. Un set de haine poate fi agățat convenabil de un cârlig discret și vom câștiga minute suplimentare pentru o cafea liniștită.  

Atunci cand alegi mobila pentru garderoba ta, ar trebui sa te gandesti si la un spatiu confortabil pentru depozitarea pantofilor.

Rafturile deschise, pe care putem pune cutii cu pantofi, pot funcționa bine. Dacă reușim să găsim un colț liber, ne putem gândi la un dulap separat pentru perechile cele mai des purtate. Organizatoarele încorporate vor facilita organizarea pantofilor și păstrarea lor în ordine.

Rafturi deschise pentru dressing - un loc la îndemână pentru genți de mână

Nu toată lumea este interesată să ascundă toate articolele în spatele ușii dulapului. Merită să vă expuneți colecția iubită de genți și bijuterii pentru a vă bucura ochii în fiecare zi. Indiferent dacă avem mai mult spațiu sau doar o bucată de spațiu pentru un dulap, putem face mai facilă depozitarea accesoriilor. Accesoriile aranjate pe un suport înalt cu rafturi încăpătoare de diferite adâncimi vor fi mereu la îndemână. Același lucru îl putem face și cu hainele cele mai des purtate. O piesă de mobilier cu 4 uși va putea fi înlocuită ușor cu un dulap cu 2 uși din colecția Spot Young, pe ale cărei laterale putem monta umerase exterioare.

Pot exista o mulțime de idei de garderobă funcționale. Depinde mult de nevoile și preferințele dumneavoastră. Unii vor adora suporturile inteligente de perete pentru pălării, alții - perne confortabile pe care să vă așezați pentru a răsfoi în liniște cea mai recentă revistă de modă. Cu toate acestea, toată lumea va aprecia oglinda mare, în picioare, în care vă puteți vedea în timp ce încercați diferite stiluri înainte de a părăsi casa.

De asemenea, comodele pentru lenjerie vor fi de folos

Este deosebit de dificil să ne organizăm bine într-o garderobă atunci când avem un număr mare de accesorii mici. Păstrarea lenjeriei, curelelor și ceasurilor în ordine poate să nu fie cea mai ușoară sarcină, așa că luați în considerare o comodă funcțională. Sertarele spațioase pot deveni o alternativă practică la rafturile cu organizatoare. Datorită lor, putem depozita și lenjeria de pat și prosoapele în dulap.

Partea superioară a comodei ne va permite să expunem decorațiuni și obiecte utile. Vorbim, de exemplu, despre vaze cu flori, sticle de parfum sau un cuier de bijuterii, pe care le folosim cel mai des.

Această soluție va face camera nu numai funcțională, ci și frumoasă.

O idee care merită luată în considerare, adică un dressing cu măsuță de toaletă

Un dormitor cu o masă de toaletă și un dulap este un paradis pentru oricine îi place să aibă grijă de ei înșiși. Pieptănarea părului, aplicarea cremei sau a machiajului nu trebuie să fie neapărat la baie. Alegând o astfel de soluție, vom economisi ceva timp, pe care îl putem adăuga la micul dejun împreună cu alți membri ai gospodăriei. Când părăsim camera, vom fi aproape imediat gata să plecăm.

Măsuța de toaletă din colecția Nature ne va permite să folosim în mod optim fiecare colț din garderoba noastră. În sertare la îndemână și un raft ascuns, putem depozita cosmeticele și accesoriile necesare pentru îngrijirea părului. De remarcat este designul inteligent al acestei piese de mobilier. O oglindă care se poate încuia cu un mecanism de coborâre lentă vă permite să transformați o masă de toaletă elegantă într-un birou confortabil pentru lucru în orice moment.

Măsuța de toaletă Simple cu un sertar la indemana pentru obiecte mici poate juca, de asemenea, mai multe roluri. Forma semicirculară a acestei piese de mobilier o face extrem de economă de spațiu. Datorită acestui fapt, poate fi amplasat convenabil chiar și în dressingul de la mansardă.

Dormitor cu dulap - poate funcționa și asta!

Dacă nu avem o cameră separată în care să ne amenajăm garderoba de vis, merită să profităm la maximum de spațiul pe care îl avem la dispoziție. O piesă de mobilier spațioasă pentru haine merge cel mai adesea în dormitor. Dulapul alb din colectia 4 You va fi perfect ca sifonier de dormitor, care se va potrivi armonios in orice decor. Plin de funcții ascunse, este o alternativă inteligentă la mobilierul pe comanda. Ușile sale pliante vă permit să accesați rapid toate hainele și accesoriile. O completare practica a dulapului vor fi rafturile laterale montate langa mobilier. Pot expune nu numai bijuterii și accesorii, ci și cărți și decorațiuni.

Sa nu uitam sa completam dulapul dormitorului cu accesorii utile. Pe partea de sus a comodei poate fi o oglindă mică cu un coș pentru articole mici. Articolele pe care preferăm să le ascundem de vedere și praf pot trăi într-un recipient estetic, închis. O cutie sau un coș, pe raftul de sus din garderobă, va fi perfect pentru depozitarea eșarfelor și a altor accesorii de sezon.

Ca și alte încăperi, un dressing poate impresiona prin funcționalitatea sa, iar estetica se poate încadra în atmosfera întregii case. Mobilierul adaptat nevoilor noastre și soluțiile inteligente ne vor permite să păstrăm ordinea și să economisim timp prețios atunci când ne pregătim pentru ieșire. Când ritmul zilei se accelerează puțin, o scară la îndemână pentru organizatori sau un majordom de stejar poate ajuta. Acesta din urmă se va schimba rapid dintr-un cuier în picioare într-un taburet sau suport pentru picioare, ținând pasul cu noi.

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Să facem cunoștință

Îți oferim 15 ani de experiență în amenajări de spații în stil scandinav, prin servicii premium de amenajare și decorare completă a casei. 

Află mai multe despre noi

Recomandările noastre

SUMMER SALE
#color_stejarBancheta VOX Nature
VOX Bancheta VOX Nature
+2
+1
De la 1.217 lei 1.521 lei
SUMMER SALE
#color_alb-stejar#color_stejar
VOX Bancheta VOX 4 You
+2
+1
De la 926 lei 1.157 lei
Discount: -10%
Bancheta VOX SpotBancheta VOX Spot
VOX Bancheta VOX Spot
1.147 lei 1.274 lei