Luna martie vine cu noutăți în showroomul BoConcept

Showroomul BoConcept vă așteaptă în această primăvară cu o mulțime de noutăți.

Vedeta acestui sezon este fără îndoială canapeaua de colț Indivi, un design clasic reinventat al designerului Anders Nørgaard. Anotimpurile trec, iar tendințele vin și pleacă, dar eleganța modernă a canapelei Indivi este atemporală. Șezlongul organic adaugă o notă contemporană expresiei clasice, permițându-vă în același timp să vă creați propriul loc confortabil de relaxare. Designul primitor al canapelei Indivi asigură multe modalități de a fi expusă și de a interacționa în cameră.

„Designul meu se caracterizează prin linii frumoase, stil minimal și proporții perfecte. Cu toate acestea, funcționalitatea este întotdeauna cheie." - Anders Nørgaard. Arhitect danez și designer de mobilier, Anders Nørgaard este renumit pentru abilitățile sale pentru a concepe canapele și fotolii râvnite în jurul lumii.

Vă așteptăm în showroomul BoConcept din Galeriile Mobexpert Băneasă, de luni până duminică între orele 10:00-20:00, să descoperiți noutățile acestui sezon și noi inspirații pentru stilul scandinav și metropolitan. 

Primăvara ne îmbie să petrecem mai mult timp afară în grădină sau pe terasă, să ne bucurăm de soare și de temperaturi mai prietenoase, așa că puteți să vă găsiți inspirația pentru astfel de momente mult așteptate în zona dedicată mobilierului de grădină.

 

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Să facem cunoștință

Îți oferim 15 ani de experiență în amenajări de spații în stil scandinav, prin servicii premium de amenajare și decorare completă a casei. 

Află mai multe despre noi