Idei de depozitare pentru toată familia pe holul de la intrare

Dacă copiii dvs. sunt ca majoritatea, pur și simplu își aruncă toate lucrurile imediat lângă ușă când ajung acasă. Mormanele de încălțăminte, paltoane, echipamente sportive și rucsacuri pot deveni rapid ingrozitoare, fără depozitarea corespunzătoare a căilor de acces. Uitați de dezordinea care se acumulează în camera unui băiat sau a unei fete ... Această dezordine apare direct când intrați pe ușă. Dar nu vă faceți griji. Avem idei de depozitare pentru intrare.

Cârlige, cârlige și cârlige.
Am menționat cârlige de perete? Aceasta este o opțiune excelentă pentru depozitarea paltoanelor și a rucsacurilor, deoarece copiii de toate vârstele sunt capabili din punct de vedere fizic să atârne o jachetă de un cârlig. Este mult mai ușor decât un cuier și, dacă este atârnat la înălțimea lor, nu ar trebui să existe nicio scuză pentru a nu folosi cârligul. Deși, nu promitem nimic.

Includeți o bancă.
Includeți o bancă mică, astfel încât să existe un loc unde să stați pentru a vă trage cizmele și pantofii. Recomandăm în special o bancă de depozitare, care oferă spații încorporate pentru depozitarea încălțămintei, echipament sportiv sau echipament de iarnă.

Un loc unde să-ți ștergi picioarele.
Asigurați-vă că aveți un covor pentru a șterge picioarele umede sau murdare la intrarea în casă. Cu excepția cazului în care, desigur, îți dorești cu adevărat urme în sufragerie, cameră de joacă, etc ...

Depozitare deschisă
Este obligatoriu să existe articole aleatorii care se colectează lângă ușă. Incaltaminte, umbrele, genti de baseball, esarfe. Luați în considerare unele spații de stocare deschise de tip coș pentru a strnge aceste lucruri la un loc. Și, câteva coșuri pentru a colecta mănuși, pălării și eșarfe.

Dezordinea poate fi oprită înainte de a intra chiar în casă. Crearea unui antreu, a unei încăperi sau a unui foaier care să conducă la depozitarea de toate tipurile este cea mai bună modalitate de a menține curat restul casei. Cu mână de idei simple de stocare a accesului la intrare, ar trebui să fiți capabil să începeți să abordați mizeria în cel mai scurt timp!

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Să facem cunoștință

Îți oferim 15 ani de experiență în amenajări de spații în stil scandinav, prin servicii premium de amenajare și decorare completă a casei. 

Află mai multe despre noi

Recomandările noastre

SUMMER SALE
#color_stejarBancheta VOX Nature
VOX Bancheta VOX Nature
+2
+1
De la 1.217 lei 1.521 lei
SUMMER SALE
#color_alb-stejar#color_stejar
VOX Bancheta VOX 4 You
+2
+1
De la 926 lei 1.157 lei
Discount: -10%
Bancheta VOX SpotBancheta VOX Spot
VOX Bancheta VOX Spot
1.147 lei 1.274 lei