Idei de depozitare pentru copii

Între jucării, cărți, haine și rechizite școlare, este uimitor că mai există loc pentru copii în camerele de copii. Iată câteva dintre ideile noastre de depozitare pentru camerele copiilor.

Depozitarea jucăriilor.
O sursă constantă de dezordine, jucăriile sunt întotdeauna dificil de depozitat în camerele copiilor. Trucul pentru a le organiza? Împuterniciți-i pe cei mici să folosească depozitarea și să ajute la curățare.

Asigurați-vă că rafturile sunt suficient de înalte pentru a putea ține jucăriile mai mari ale copilului dvs. și că acestea sunt de dimensiunea potrivită pentru ca micuțul dvs. să poată scoate ușor lucrurile.

Creați un spațiu pentru orice, fie că este vorba de coșuri, rafturi etc. Etichetați rafturile și coșurile, astfel încât copilului dvs. să-i fie ușor de identificat. Dacă copilul dvs. nu poate încă citi, utilizați etichete cu imagini.

Este important să eliminați regulat jucăriile vechi sau rupte din amestec. Este deosebit de important înaintea oricărei ocazii majore, când jucăriile noi vor fi adăugate în mix (zile de naștere, sărbători etc.).

Dacă alegeți să cumpărați o cutie pentru jucării, asigurați-vă că există o anumită organizare internă. Folosiți coșurile de plastic sau chiar ceva la fel de simplu ca o pungă cu fermoar pentru a împiedica piesele mai mici să cadă la fund sau să se piardă.

Creați mai mult spațiu în dulap.
Acest lucru este cel mai ușor de făcut cu garderoba unui copil, deoarece hainele sunt mai mici și permit mai mult spațiu de depozitare.

Instalați o a doua bară în dulap la câțiva metri sub bara superioară. Dimensiunile minuscule ale hainelor pentru copii înseamnă că puteți încadra acel rând suplimentar.

Un organizator agățat este o modalitate excelentă de a vă maximiza spațiul de depozitare pe verticală, în același timp vă permite să vă păstrați spațiul pe podea.

Gândiți-vă la ce se folosește cel mai mult: articolele de sezon sau lucrurile pe care copiii dvs. nu le folosesc adesea ar trebui să meargă în partea de sus a dulapului, în timp ce articolele din fiecare zi ar trebui să fie plasate frumos în partea de jos, astfel încât copiii să le poată atinge.

Artă și rechizite școlare.
Creați un spațiu în camera copiilor dvs. pentru a se simți confortabil făcând artă sau teme. Folosiți un coș de depozitare din plastic pentru consumabile. Orice lucru în care copiii se vor simți confortabil aruncându-și proviziile. Va face ușor accesul mobil dacă doresc să facă un proiect la masa din bucătărie.

Cumpărați un birou de dimensiuni obișnuite și lăsați copilul să crească cu el. Asigurați-vă însă că aveți un scaun reglabil; aceasta va ajuta la compensarea diferenței până când biroul va fi perfect.

Utilizați rafturi verticale pentru a păstra consumabilele care nu sunt folosite adesea (sau care necesită supravegherea unui părinte) la îndemâna unui copil.

Locuri ascunse pentru depozitare suplimentară.
Utilizați aceste spații în camera copiilor pentru eficiență maximă:
Spațiul vertical este ideal pentru a ține lucruri de genul animalelor umplute de pe podea. Amintiți-vă doar să le țineți la îndemâna mâinilor mici, altfel nu vor fi luate la joacă deloc.

Nu uitați de locurile de sub pat sau de mobilierul de cameră. Indiferent dacă glisați recipientele dedesubt sau îl utilizați pentru a stoca jucării ambalate individual, oferă un spațiu suplimentar semnificativ.

Profitați la maxim spațiul de pe rafturile dvs. de cărți.
Utilizarea unei etajere nu înseamnă doar „a arunca lucrurile acolo pentru a le lua de pe podea”. (Deși, s-ar putea.) Iată câteva recomandări.


Grupați cărțile în funcție de culoare. Este ușor pentru cei mici să le scoată și pare destul de grozav. Este una dintre acele idei de cameră pentru copii atât de simple și atât de eficiente.

Nu uitați să folosiți spațiul deasupra etajerei. Este ideal pentru depozitarea jucăriilor mai mari sau a cărților de dimensiuni ciudate care nu se încadrează în raft.

Dacă aveți spațiu îngust, alegeți o bibliotecă care ocupă o poziție mai verticală decât spațiul orizontal. În acest fel veți putea să vă încadrați mai mult acolo fără să pierdeți spațiul de pe podea.Fie că este vorba despre camera unei fete sau pentru băieți, copiii vor dori să-și petreacă timpul într-un loc în care au dat o mână de ajutor pentru a-l crea. Așadar, asigurați-vă că implementați o mulțime de idei de stocare pentru copii. S-ar putea să aveți chiar mai mult spațiu de stocare decât vă dați seama! Organizare fericită.

Camera copiilor

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Să facem cunoștință

Îți oferim 15 ani de experiență în amenajări de spații în stil scandinav, prin servicii premium de amenajare și decorare completă a casei. 

Află mai multe despre noi

Recomandările noastre