Idei de amenajare a unui dormitor comun pentru copii

Trebuie sa amenajezi un singur dormitor pentru mai mult decat un singur copil? Este posibil să creați un dormitor care să ofere fiecărui copil spațiul de care are nevoie cu stilul pe care îl doriți. Urmați ideile noastre simple pentru dormitorul comun pentru copii pentru a crea spațiul suprem în care micuții dvs. pot coexista confortabil.

Acorda-i fiecărui copil un spațiu al său.
Personalizați spațiul din jurul patului fiecărui copil cu orice, de la culoarea preferată la interesul lor particular. Și asigurați-vă că fiecare copil are propriul raft sau zona de depozitare pe care își pot afișa propriile jucării sau colecții.

Mobilierul și lenjeria de pat nu trebuie să se potrivească.
Nu aveți nevoie de mobilier potrivit pentru a coordona un dormitor comun pentru copii. Folosind aceleași paturi cu așternuturi diferite (sau invers) puteți lega camera împreună. Pernele decorative diferite pot chiar coordona, permițând în același timp fiecăruia să iasă în evidență.

Asigurați-vă că este o camera funcțională.

Alegeți mobilierul în funcție de nevoile fiecărui copil, apoi amenajati restul camerei în jurul acestuia. Un copil mai în vârstă ar putea avea nevoie de un birou sau o lampă de citit, în timp ce un copil mai mic poate avea nevoie de un covor mai moale pe măsură ce învață să se târască sau chiar de un balansoar. Într-un dormitor comun pentru băieți, încercați să adăugați depozitare de jucării la diferite înălțimi pentru ca diferiți copii să-și poată depozita obiectele personale la propriul nivel.

Folosiți articole care pot crește odata cu copiii.
Un dormitor comun va trebui să funcționeze printr-o serie de etape diferite de creștere și nu doriți să rearanjați complet camera pentru fiecare dintre ele. Mesele de joaca cu picioare convertibile oferă o zonă de arts&cfrats grozavă într-un dormitor comun pentru fete. Dulapurile cu rafturi ce pot fi rearanjate sau detașate oferă un alt mod minunat de a mobila de tranziție pe măsură ce copiii tăi cresc.

Trimite-ne ideile tale pentru amenajarea unui dormitor pentru copiii pe adresa office@sdhouse.ro. 

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Să facem cunoștință

Îți oferim 15 ani de experiență în amenajări de spații în stil scandinav, prin servicii premium de amenajare și decorare completă a casei. 

Află mai multe despre noi