Hygge: mai mult decat un trend - este un mod de viata

Deci ce este Hygge? Hygge este curiosul cuvânt care este și a fost întotdeauna înrădăcinat în viața scandinavă. Fără o traducere directă, este adesea descrisă ca „cosiness”, dar pentru noi, este cu atât mai mult. Igiena este o stare de spirit; împărtășirea și aprecierea plăcerilor simple în propriile noastre setări intime și confortabile.

Mai jos vă oferim exemple și sfaturi despre Hygge în toată casa, ajutându-vă să aduceți puțin Hygge în spațiul dvs.

Hygge în living
Danezii sunt printre cei mai fericiți oameni din lume, iar Hygge este o reflectare a sufletului danez. În camera de zi, Hygge invită un timp de calitate alături de familie și prieteni, cufundați în texturi moi, în timp ce sorbiți cafeaua la strălucirea caldă a luminii lumânărilor. În general, Hygge este o alegere a stilului de viață de confort, plăcere și bunăstare pe care îl puteți aduce cu ușurință în camera de zi.

Hygge vă încurajează să vă bucurați de bucuriile simple ale vieții, precum cuibăritul pe canapea pentru un film sau discuțiile confortabile cu cei dragi. Ca punct central al camerei de zi, canapeaua este startul călătoriei dvs. Hygge, exprimând confort și intimitate. Alegerea culorilor moi, neutre precum griul, maro și albastru relaxează mintea. Liniile drepte ale canapelei Carmo oferă o estetică liniștitoare. Pernele stivuite din țesături de pluș vă invită să vă așezați pentru momente lungi și îndelungate.

Alături de canapeaua dvs., fotoliile denotă adunări sociale în sufragerie. Gândiți-vă la linii elegante, subțiri, confecționate într-o țesătură simplă, cu un taburet pentru picioare asortat, precum Adelaide. Fotoliile vă permit, de asemenea, să adăugați un strop de culoare, cum ar fi galben cald și textură cu piele neagră. Ca o ultimă atingere, pledurile din materiale naturale promovează nopți senine, când este frig afară.

Hygge in dining

Conversațiile intime, mâncarea bună, vinul și cei dragi din jurul mesei este caracteristic pentru Hygge acasă. Este vorba despre timpul petrecut împreună, împărtășind povești, râsete și momente distractive în confort, în timp ce vă relaxați într-un spațiu plin de ambianță casual și simplitate naturală.

Pentru a combina mesele de familie, petrecerile de cină și masa romantică cu fericirea Hygge, iată cum să invitați conceptul în sala de mese.

Mese de dining versatile. Hygge promovează un sentiment puternic de „unire”, indiferent dacă vă bucurați de o cină confortabilă pentru doi sau de o sărbătoare plină de viață cu un grup de prieteni. Mesele extensibile, precum Billund, sunt adaptabile nevoilor tale. Prin urmare, acestea vă permit să setați starea de spirit în funcție de numărul de invitați sau membri ai familiei prezenți la adunarea dvs.


Masa dvs. de dining este, de asemenea, un punct central al camerei, făcând o impresie imediată asupra oaspeților. Veți evoca conceptul de Hygge cu linii simple, curate, pentru un aspect modern și eficient. Masa Milano oferă acest apel, cu o extensie încorporată pentru a găzdui o mică adunare familială formată din patru persoane, la o petrecere vibrantă de doisprezece.

Design confortabil pentru scaune. „Sa iei lucrurile încet” este un element al lui Hygge care încurajează mese lungi și pe îndelete, care durează toată după-amiaza sau târziu în noapte. Interacțiunea socială este în centrul mesei inspirate de Hygge. Design-urile confortabile pentru ședințe asigură că toată lumea se poate așeza și se bucură din plin de a împărtăși mâncarea și timpul de calitate.

Scaunele din lemn aduc un aspect natural, în tonuri calde, de nuc sau de fag. Mixul unui aspect organic cu tapițeria este importantă pentru textură și confort. Scaunul de luat masa Aarhus face acest lucru cu spătar și un sezut moale, din piele. Tapițeria din piele, precum scaunul de masă cu spătar înalt Lausanne, adaugă, de asemenea, un aspect clasic în dining, care este atât elegantă, cât și modernă.

Accesorii inspirate de Hygge. Un dining Hygge oferă impact vizual cu accesorii care îți evidențiază personalitatea, într-o manieră neclintită. Luați în considerare o piesă de artă de perete, plante mici în ghiveci, boluri texturate sau sculpturi din lemn. Folosiți-le pentru a vă îmbrăca masa sau pentru a crea o piesă centrală atrăgătoare.

În mod alternativ, optați pentru un panou lateral cu opțiuni de stocare la îndemână. Căruciorul Sidney oferă atât practic, cât și capacitatea de a afișa vesela și comorile personale. Pentru a aduce un sentiment de căldură, textură contrastantă sau o culoare populară într-un spațiu altfel neutru, covoarele de podea sunt accesorii perfecte inspirate de Hygge.

Hygge in dormitor.
Imaginați-vă o duminică dimineață lentă, cu micul dejun în pat și o carte cu care să vă relaxați. Această senzație de lux de confort este în centrul unui dormitor Hygge. Este un loc de evadare din viața ta ocupată în intimitate liniștitoare sau intimitate cu cei dragi. Când intri într-un dormitor Hygge, simți că spațiul se înfășoară în jurul tău ca o îmbrățișare caldă într-o noapte rece.

Ți se pare bine? Iată cum să creezi propriul tău sanctuar Hygge.

Culori linistitoare. Înainte de a selecta mobilierul sau accesoriile pentru a crea un spațiu Hygge în dormitorul dvs., alegeți o schemă de culori potrivită pentru dvs. Gri calmant, albastru profund, alb cremos și pastel sunt cunoscute pentru influența lor calmantă, invitând la contemplare și relaxare completă.

Întrucât acesta este un loc pentru ca corpul, mintea și sufletul tău să se odihnească și să se luxeze, oferă ochilor o pauză de la stimulare selectând doar două-trei combinații de culori pe un fundal neutru. Acest lucru poate părea ca pereți moi, albi, cu mobilier tapițat gri și un ton pastelat pentru accesorii.

 

Hygge în dormitorul tău se învârte în jurul patului, unde poți bea ciocolată fierbinte, bucurându-te de timp cu partenerul și alunecând într-un somn adânc, în timp ce te afunzi in plusuri. Patul Lugano aduce un plus de rafinament și tradiție relaxării, cu o căptușeală de cap și un cadru curat din lemn. Pentru un aspect modern, patul Gent promovează seninătatea, oferind o casetă moale, supradimensionată și spațiu de depozitare sub cadrul patului din lemn pentru a reduce dezordinea.

Pentru tapițerie, luați în considerare Lux Felt în griuri și albastru sau piele moale, neagră. Incorporează pleduri confortabile sau perne pentru textură, un indiciu de culoare sau un strop de decadență. Alegeți un design caracteristic pentru noptiere, cum ar fi frumusețea naturală a mesei de la Basel, care este sigur că va influența impactul dvs. spațial.

Banca London este un alt element care stă frumos la capatul patului tău, ca loc de odihnă pentru tine și cărțile tale. Mobilierul inspirat de Hygge lasă mult spațiu pentru a respira, adăugând în același timp sentimentului general de confort și stil în dormitorul tău.

Hygge afara. Captarea esenței Hygge în aer liber este ușor de realizat. Combina natura cu mobilier confortabil, accesorii confortabile, iluminare de spirit și cel mai apropiat și mai drag, pentru o rețetă care promovează fericirea și bunăstarea în fiecare anotimp.

O atmosfera calmanta. Grădina sau balconul dvs. ar trebui să fie un refugiu - un refugiu calmant indiferent de anotimp. Culoarea este dovedită că afectează starea de spirit. Deci, atunci când alegeți flori și plante, evitați paletele care contrastează dur. Nuanțele delicate de albastru, alb și verzi sunt preferate în Danemarca și creează o atmosferă calmantă - perfectă pentru a topi stresul zilei.
Dacă aveți o grădină, uitați-vă din zona dvs. de lounge și alegeți cea mai atrăgătoare linie vizuală. Aranjați-vă mobilierul pentru a valorifica vederea. Și încercați să nu-l perturbați cu aparate de joacă sau cu plante înalte.

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Să facem cunoștință

Îți oferim 15 ani de experiență în amenajări de spații în stil scandinav, prin servicii premium de amenajare și decorare completă a casei. 

Află mai multe despre noi

Recomandările noastre

SUMMER SALE
#color_stejarBancheta VOX Nature
VOX Bancheta VOX Nature
+2
+1
De la 1.217 lei 1.521 lei
SUMMER SALE
#color_alb-stejar#color_stejar
VOX Bancheta VOX 4 You
+2
+1
De la 926 lei 1.157 lei
Discount: -10%
Bancheta VOX SpotBancheta VOX Spot
VOX Bancheta VOX Spot
1.147 lei 1.274 lei