Gătitul cu tot ce are natura de oferit într-o bucătărie de joacă în aer liber

Ai deja o bucătărie de joacă pentru exterior? Să fii afară, la aer curat, nu este doar distracție, dar poți și colecta tot felul de ingrediente direct din natură pentru a te juca și a găti. Lasă-ți fantezia să zboare cu nisip, frunze, flori sau ghinde și fă cele mai delicioase mese. Ați putea folosi puțină inspirație? Cu următoarele cinci rețete de la EXIT Toys vei găti ca o vedetă.

 

Vă rugăm să rețineți: oricât de delicioase ar arăta aceste feluri de mâncare, nu sunt potrivite pentru consum!

 

 Supă de sezon

 

Vase de gătit:
- Tigaie
- Lingurita mare pentru amestecare
 
Ingrediente:
- Șase căni de apă
- O mână de frunze, ghinde, nuci și flori
- Un praf de nisip

 

Pregătirea:

Adunați ingredientele pentru supa de sezon înainte de a începe. Lasă sezonul să te inspire. Toamna de exemplu ai putea adauga frunze frumos colorate, ghinde si nuci. Și primăvara, puteți face o supă strălucitoare și colorată folosind flori din propria grădină. Umpleți tava cu apă și adăugați toate ingredientele. Pune tigaia pe aragaz si amesteca! Pentru a termina, adauga un praf de nisip.

 

*

 

Salată bogată
 
Vase de gătit: 
- Bol
- Lingura mare
 
Ingrediente:
- O jumătate de castron cu frunze
- Pahar cu iarba
- O cană de mușchi
- Bucăți de scoarță
- O mână de flori
- Pentru dressing: o jumătate de cană de nisip și câteva picături de apă
 

Pregătirea:

Pune toate frunzele într-un bol. Faceți bucăți mici de iarbă și amestecați-o cu mușchiul, coaja și frunzele. Adăugați florile pentru a face salata minunată și colorată. Serviți cu un frumos dressing de casă de nămol și voilà: salata voastră bogată este gata.

 

Exit Toys

Pizza colorată 

 

Vase de gătit:

- Bol

- Mixer manual

- Un sucitor

- Un cronometru de bucătărie

 

Ingrediente:

- Patru căni de nisip

- Cană cu apă

- O mână de frunze, flori, porumb și iarbă

 

Pregătirea:

Amestecați nisipul și apa cu un mixer într-un bol până se transformă în aluat. Frământați aluatul și folosiți sucitorul pentru a-l aplatiza într-o bază rotundă groasă, exact ca un adevărat aparat de pizza.

Acum poate începe decorarea: fiți creativi cu toppingurile din frunze, flori, porumb sau iarbă și puneți pizza la cuptor. Folosiți cronometrul pentru a vă ajuta cu timpul de coacere.

Și când se stinge cronometrul? Atunci este timpul să-ți admiri capodopera! 

 

*

 

Hamburgeri fericiți

 

Vase de gătit:

- Bol

- Mixer manual

- Spatula

- Tigaie

 

Ingrediente:

- Trei căni de nisip

- Cană cu apă

- O mână de iarbă

 

Pregătirile:

Ești înnebunit după burgerii de nisip de casă? Amestecați nisipul și apa într-un castron. Tăiați iarba în bucăți mici și adăugați-le sub formă de ierburi la amestec. Frământați aluatul în formă de burgeri de nisip cu mâinile și folosiți spatula pentru a-i aplatiza. Și ți-ar plăcea să gătești ca un adevărat bucătar pe aragazul tău de joacă? Prefaceți-vă că câteva picături de apă în tigaie vor împiedica burgerii să ardă și nu uitați să-i răsturnați! 

 

Bucatarie Exit Toys

Briose creative
 

Vase de gătit:

- Forme pentru cupcake

- Cronometru de bucatarie

- Filtru

 

Ingrediente:

- O mână de ghinde, flori și frunze

- Nisip

 

Pregătirea:

De asemenea, puteți coace cupcakes cu ingrediente direct din natură. Pentru a face acest lucru, umpleți forma de cupcake cu ghinde, frunze sau noroi. Coaceți-le în cuptorul de joacă până când se stinge temporizatorul. Ding! Este timpul să decorezi cupcakes-urile cu cele mai frumoase flori.

Extra distracție: folosește strecurătoarea pentru a decora cupcakes-urile cu nisip alb fin pentru a le face să pară și mai reale. Dar ai grijă să nu le faci prea frumoase, pentru că vei dori să le mănânci!

 

Bucătării delicioase în aer liber: distracție de gătit în aer curat de afară

Nu ai încă o bucătărie de joacă în aer liber, dar chiar ai chef să-ți iei pălăria de bucătar după ce ai citit acest blog? Comandați una dintre bucătăriile noastre delicioase în aer liber pentru a experimenta ore întregi de distracție și gătit în propria dvs. grădină. Ce ingrediente poți găsi în grădina ta?

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Să facem cunoștință

Îți oferim 15 ani de experiență în amenajări de spații în stil scandinav, prin servicii premium de amenajare și decorare completă a casei. 

Află mai multe despre noi

Recomandările noastre

#color_stejarBancheta VOX Nature
VOX Bancheta VOX Nature
+2
+1
De la 1.217 lei 1.521 lei
#color_alb-stejar#color_stejar
VOX Bancheta VOX 4 You
+2
+1
De la 926 lei 1.157 lei
Discount: -10%
Bancheta VOX SpotBancheta VOX Spot
VOX Bancheta VOX Spot
1.147 lei 1.274 lei