Eveniment Romanian Design Week 2021: Lansarea noii colectii VOX CREATIVE

O noua editie Romanian Design Week se va desfasura anul acesta intre 4-13 iunie. Romanian Design Week este cel mai mare eveniment interdisciplinar din Romania – un festival de 10 zile care promoveaza designul, arhitectura, creativitatea si inovatia ca instrumente pentru cresterea culturala, sociala si economica.

Sub umbrela Romanian Design Week sunt organizate expozitii si evenimente care au ca scop sa faca designul accesibil pentru un public larg. In fiecare an, peste 30.000 de vizitatori participa la evenimentele din programul RDW.

Programul festivalului include de asemenea si evenimente satelit, unul dintre acestea fiind evenimentul de lansare a noii colectii de mobilier VOX CREATIVE, eveniment ce va avea loc in showroomul VOX, Sos. Bucuresti-Nord nr. 15-23; Swan Office and Technology Park, Voluntari, sambata,12 iunie 2021, ora 10:00, eveniment destinat atat arhitectilor, designerilor de interior, dar si entuziastilor de design interior.

 

Datorita lumii aflate in continua schimbare si a diferitelor stiluri de viata, VOX a proiectat noul sistem de mobilier CREATIVE care ofera posibilitati de configuratie aproape nelimitate. Datorita sistemului de mobilier VOX CREATIVE, puteti crea exact tipul de mobilier de care aveti nevoie.

O paleta bogata de culori, diferite tipuri de picioare si manere - totul este gandit pentru a va putea aranja interiorul de vis. Simtiti-va liber sa experimentati. Nu exista doi oameni in lume care sa aiba aceeasi idee despre o casa ideala. Fiecare are propriile asteptari si idei.

CREATIVE este un sistem care a fost conceput pentru ca toata lumea sa construiasca orice lume doreste in interiorul casei lor. Un living clasic cu o atingere retro sau un dining idilic plin de culori suculente. Aflati mai multe despre posibilitatile CREATIVE si transformati-va visele in mobilierul care va face spatiul dumneavoastra sa va satisfaca toate nevoile.

VOX crede ca adevarata libertate incepe acasa si ceea ce conteaza cu adevarat sunt nevoile si stilurile de viata ale membrilor familiei. De aceea, obiectivul VOX este de a inspira, sfatui si livra solutii complexe de interior -  colectii de mobilier, accesorii si decoratiuni, podele si sisteme de placari pentru pereti.

Pentru multe alte informatii, va asteptam sambata, 12 iunie 2021, ora 10:00, in showroomul VOX: Sos. Bucuresti-Nord nr. 15-23; Swan Office and Technology Park, Voluntari. Pentru participare, va rugam sa completati formularul de mai jos:

 

Parcarea este gratuita si va este asigurata in fata showroomului VOX Romania.

In plus, pe parcusul intregii luni iunie 2021, te poti bucura de discount 15% la orice achizitie de produse din colectia VOX.

Va asteptam!

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Să facem cunoștință

Îți oferim 15 ani de experiență în amenajări de spații în stil scandinav, prin servicii premium de amenajare și decorare completă a casei. 

Află mai multe despre noi

Recomandările noastre