De ce să te joci afară?

EXIT Toys stimulează copiii să se joace afară. Sar pe trambulină, coboară pe tobogan, fac curse cu kartul și sapă o groapă în nisip: deseori copiii se distrează foarte mult jucându-se în gradină. Dar, de asemenea, joaca afară este cu adevărat sănătos! Iată o listă cu toate avantajele jocului afară.

Descoperă lumea din jurul tău

Afară există mult mai multe lucruri de descoperit decât atunci când te joci în casă sau te uiți la televizor. Diferitele tipuri de vreme și schimbarea anotimpurilor le permit copiilor să-și redescopere împrejurimile în fiecare zi. Vedeți gândacii zburând, mirosind florile și simțiți briza plăcută și răcoritoare în față. Afară, toate simțurile sunt complet pornite. Și știai că își vor dezvolta mai bine vederea când se joacă afară? Ei învață de mici să observe obiecte în depărtare și, în plus, ochii lor devin adaptați la lumina naturală.

 

Joaca afară înseamnă dezvoltare personală

Copiii își întăresc mușchii fără să fie conștienți de asta. Urcarea și coborârea într-o căsuță de joacă sau practicarea unui slam dunk cu un sistem de baschet le permite să stăpânească mișcările motorii fine și pentru îmbunătățirea echilibrului, săritul în trambulină este, desigur, activitatea perfectă.

Cât de tare ar trebui să arunci mingea sau când trebuie să frânezi tricicleta pentru a evita o coliziune? Un mod distractiv de a învăța cum să apreciezi distanța în timp ce te joci afară. De asemenea, copiii care se joacă afară sunt foarte creativi: vor inventa jocuri și reguli noi și vor veni cu cele mai grozave povești. Lasă-ți fantezia să zburde!

Joaca împreună

Jucăriile de exterior de la EXIT sunt cel mai distractiv de folosit împreună, ceea ce le face foarte potrivite pentru dezvoltarea abilităților sociale ale copiilor. Când joacă înseamnă un joc de fotbal, trebuie să facă echipă, dar și să concureze unul împotriva celuilalt. Este important ca ei să învețe cum să rezolve discuțiile și să aibă răbdare: cum ar fi cine are voie să meargă primul pe trambulină?

Frumos și potrivit

Când copiii sunt afară, primesc vitamina D. Vitamina D le oferă oase și mușchi mai puternici și le îmbunătățește sistemul imunitar, astfel încât să nu se îmbolnăvească ușor: așa că jocul afară este cu adevărat sănătos!

Și copiii tăi s-au murdarit jucându-se afară? Este nevoie doar de o baie plăcută. Verificarea condițiilor meteo este, de asemenea, importantă. Puneți cremă de protecție solară când soarele este afară și alegeți haine potrivite vremii. Astfel se pot juca afară în siguranță fără probleme.

Relaxează-te în aerul de afară

Chiar și atunci când pare că există multă acțiune afară, de fapt totul este despre relaxare. Aerul exterior și natura vă permit să vă simțiți calm. Lăsând copiii să fie drăguți și activi, ei vor simți mai puțin stres. Și după o zi de distracție și joacă afară, vor dormi ca un bebeluș!

Vezi aici intreaga oferta Exit Toys.

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Să facem cunoștință

Îți oferim 15 ani de experiență în amenajări de spații în stil scandinav, prin servicii premium de amenajare și decorare completă a casei. 

Află mai multe despre noi

Recomandările noastre