Cum sa cream un living prietenos pentru copii

Vă amintiți camera de zi formală din casa dvs. din copilarie? Folosita doar la ocazii speciale. Piese de mobilier de care nu aveai voie sa te atingi. Ne place ideea unui spațiu sofisticat pentru adulți, dar să fim serioși, cine are spatiu sau cine isi doreste  să-i alunge pe copii dintr-un întreg spațiu din casa. Noi suntem de parere ca trebuie sa luam in calcul toate nevoile noastre ca familie și trebuie sa facem in asa fel incat spațiul să funcționeze pentru toată lumea. Iată ce trebuie să luați în considerare atunci când amenajati un living pentru intreaga familie.

Paleta de culori
Cea mai ușoară modalitate de a menține spațiul cu un look chic este alegerea unei scheme de culori fashion-forward. Începeți cu nuantele neutre - negru, alb și gri, apoi puteti veni cu accente de culoare aflate in trend, cum ar fi culoarea anului - albastrul clasic. Pastrand concisa paleta de culori, interiorul va reflecta o atmosfera serena.

Canapeaua și scaunele
Alegeți mobilier tapițat ușor de curățat. Suntem destul de siguri că nu doriți să vă acoperiți canapeaua in plastic :) Deci, alege țesături care se spală și se comporta excelent la curatat. Husele de protecție sunt o opțiune bună. Sau mentineti-va alegerile la microfibrele care suportă până la tone de uzură. O altă opțiune, dacă doriți să păstrați spațiul super-multifuncțional este să folosiți un pat de zi in loc de canapea sau o canapea extensibila - veți avea un loc unde oaspeții sa doarma atunci când este nevoie (mai degrabă decât să-i puneți în camera copiilor). 

Depozitarea
În loc să interzicem jucăriile din spațiu, trebuie doar să vă asigurați că aveti unde să le depozitați. Bibliotecile cu cuburi si sertare in partea de jos sunt opțiunea perfectă. Jucăriile pot fi ascunse ușor vederii, dar sunt încă accesibile pentru copii. Alegeți o bibliotecă înaltă, astfel încât rafturile mai înalte să poată fi folosite pentru obiecte decorative, în timp ce cele inferioare pot fi folosite pentru jucării, jocuri și puzzle-uri pentru copii.

Distreaza-te putin
Luați în considerare includerea unui cort teepee în spațiu. Au o formă frumoasă și pot adăuga un punct focal jucăuș în spațiu. Sunt, de asemenea, un loc minunat pentru a ascunde jucăriile la sosirea oaspeților. Și nu uitați să vă distrați cu arta de perete. Includeți piese de care toată lumea se poate bucura. Un perete-galerie poate fi un loc minunat pentru a include un mix intre arta copiilor, fotografii și piese de artă colectate într-un singur cadru frumos. 

Asadar, dacă nu aveți spațiu pentru o întreagă  camera de joaca și nu doriți să ridicati bariere in camera de zi, luați in considerare sfaturile noastre și creați o cameră de zi funcțională, prietenoasă pentru copii.

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Să facem cunoștință

Îți oferim 15 ani de experiență în amenajări de spații în stil scandinav, prin servicii premium de amenajare și decorare completă a casei. 

Află mai multe despre noi

Recomandările noastre

SUMMER SALE
#color_stejarBancheta VOX Nature
VOX Bancheta VOX Nature
+2
+1
De la 1.217 lei 1.521 lei
SUMMER SALE
#color_alb-stejar#color_stejar
VOX Bancheta VOX 4 You
+2
+1
De la 926 lei 1.157 lei
Discount: -10%
Bancheta VOX SpotBancheta VOX Spot
VOX Bancheta VOX Spot
1.147 lei 1.274 lei