Cum alegem mobilierul de exterior

Atunci când alegeți mobilierul de exterior, sunt mai multe lucruri de luat în considerare. Un lucru important de luat în considerare este alegerea materialului pentru viitorul tău mobilier de exterior. Odată cu alegerea materialelor, vine și o alegere de întreținere. Cane-line este un brand care prețuieste materialele durabile și nu face compromisuri nici cu calitatea, nici cu confortul. În plus, Cane-line crede că trebuie să vă bucurați de viața în aer liber relaxându-vă în mobilierul dvs. și nu petrecând prea mult timp pentru întreținerea acestora.

Uneori, poate fi o junglă să navighezi printre diferite tipuri de materiale. Pentru a vă ajuta să luați decizia corectă atunci când alegeți mobilierul de exterior nou, am trecut în revistă o imagine de ansamblu asupra diferitelor materiale. În această prezentare generală, vă vom oferi o descriere amănunțită a materialelor și sfaturi despre cum să îngrijiți cel mai bine mobilierul dvs. de exterior. 

Mobilier de exterior din lemn de tec

Frumosul mobilier din lemn de tec de la Cane-line este realizat 100% din tec - cea mai buna calitate, Grad A. Tecul ofera o caldura unica mobilierului de exterior elegant si minimalist. Tecul Cane-line este aprobat și crescut conform certificării SVLK, care reprezintă o silvicultură responsabilă și durabilă. Datorită conținutului ridicat de ulei, tecul este ideal pentru utilizare în aer liber. Aceasta înseamnă că vă puteți bucura de mobilierul de exterior mulți ani datorită confortului ridicat și întreținerii reduse.

Un exemplu de serie din lemn de tec este Cane-line Flip. Această serie este o reinterpretare a clasicului sezlong pliabil și a mesei pliante. Această serie este proiectată de duo-ul danez de design Strand+Hvass. Cu mobilierul din seria Cane-line Flip, nu veți face compromisuri la calitate și nici la design. Aceasta este o serie, care este perfectă pentru terasa mică sau balcon, unde spațiul este limitat.

Întreținere

Tecul este un material natural și, prin urmare, trece printr-un proces natural. În timp, se va patina până la o culoare elegantă gri-argintie. Dacă doriți să păstrați strălucirea caldă și frumoasa culoare maro-aurie, se poate face cu ușurință. Vă recomandăm să utilizați produsele de îngrijire, Cane-line Care. Aceasta este o serie de produse de îngrijire, special dezvoltate pentru mobilier din lemn de tec. Puteți găsi produsele Cane-line Care numai pe sdhouse.ro.

Vă recomandăm să utilizați o husă pentru mobilierul de exterior din lemn de tec. În acest fel, îți vei proteja mobilierul de exterior Cane-line pe tot parcursul toamnei și iernii. Ca alternativă, vă puteți depozita și mobilierul de exterior în interior.

Cane-line Weave®

Cane-line Weave® este o fibră special dezvoltată din polietilenă. Această fibră este ideală pentru utilizare în aer liber deoarece poate rezista la apă și la diferențe mari de temperatură. În plus, materialul este rezistent la UV, ceea ce înseamnă că este făcut pentru toate tipurile de condiții meteorologice din întreaga lume. Materialul asigură că mobilierul își păstrează culoarea și forma timp de mulți ani.

Cane-line Weave® necesită doar o întreținere minimă, astfel încât să vă puteți folosi timpul bucurându-vă de mobilierul de exterior în loc să folosiți timpul pentru spălarea și curățarea acestora. Cu fibra Cane-line Weave®, puteți alege între două expresii diferite – aspectul simplu și minimalist sau aspectul natural cald. 

Aspectul minimalist

Un exemplu de aspect simplu și minimalist cu Cane-line Weave® este populara serie Breeze. Această serie are un aspect minimalist și atemporal și este pe bună dreptate una dintre cele mai populare colecții Cane-line. Breeze are un nivel ridicat de confort, are un design elegant și oferă o întreținere redusă. Colecția este proiectată de duo-ul danez de design Strand+Hvass. 

Aspectul natural

Aspectul natural cald pe care îl veți vedea în colecții precum Basket sau Nest. Acest mobilier poate arăta foarte asemănător cu materialul natural ratan pentru utilizare în interior, dar este produs din fibra noastră puternică Cane-line Weave®, motiv pentru care mobilierul poate rezista la exterior, pe terasă.

 

Întreținere

Pentru a păstra calitatea și eleganța mobilierului de exterior recomandăm o curățare regulată cu o perie moale, apă și săpun. Ca alternativă, mobilierul de exterior poate fi curățat cu un aparat de curățat cu înaltă presiune cu fascicul moale. În luni de toamnă și iarnă, vă recomandăm să folosiți o husă pentru a vă proteja mobilierul de exterior împotriva intemperiilor. Alternativ, puteți depozita mobilierul de exterior în interior. 

Cane-line Soft Rope - împletitură moale

Cane-line Soft Rope este fabricat din polipropilenă. Materialul rezistent asigură o suprafață moale și confortabilă și un confort excelent la șezut. Cane-line Soft Rope este ideal pentru utilizare în aer liber. Este rezistent la UV și prin urmare culoarea nu se va estompa chiar dacă mobilierul este ținut afară la soare. În plus, materialul poate rezista la diferențe mari de temperatură, ceea ce face ca mobilierul nostru de exterior din frânghie Cane-line Soft Rope să fie potrivit pentru orice climat.

Un exemplu de mobilier de exterior în această frânghie moale și puternică Cane-line este colecția Cane-line Peacock. Mai multe dintre mobilierul din colecția Peacock sunt țesute din frânghie moale Cane-line. Acest lucru dă un aspect moale, dar este în același timp un mobilier de exterior extrem de rezistent. Acesta este un mobilier care emană eleganță și confort ridicat.

Întreținere

Mobilierul dvs. de exterior din frânghie moale Cane-line este probabil să stea afară pentru o perioadă mai lungă. Prin urmare, vă recomandăm o curățare regulată cu o perie moale, săpun și apă. Astfel reduceți murdăria, cum ar fi frunzele căzute, polenul și excrementele de păsări, care în timp vor fi greu de îndepărtat fără o curățare regulată.

O altă modalitate de a vă curăța mobila Cane-line Soft Rope este să utilizați un aparat de curățat cu înaltă presiune cu o extensie moale. Îți recomandăm să folosești o husă pentru mobilierul tău de exterior Cane-line, mai ales în perioada în care mobila ta este afară, și nu o folosești. 

Aluminiu

Aluminiul este un material care necesită întreținere minimă. Mobilierul de exterior din aluminiu de la Cane-line este vopsit cu pulbere și, prin urmare, materialul are un strat suplimentar de protecție. Acest lucru face ca mobilierul Cane-line din aluminiu să fie ideal pentru utilizare în aer liber. Mobilierul nostru de exterior din aluminiu este foarte ușor, ceea ce îl face foarte ușor de mutat. Copenhaga este o serie care include scaune de luat masa într-un design nordic modern. Mobilierul de exterior este realizat din aluminiu, ceea ce confera un design usor si elegant. În plus, scaunele sunt foarte ușor de stivuit. Un bonus suplimentar cu scaunele Copenhaga este că ocupă mai puțin spațiu decât mobilierul tradițional de exterior. Prin urmare, scaunele Copenhaga sunt ideale atât pentru spațiul exterior mic, cât și pentru cel mai mare. 

Întreținere

Aluminiul are un nivel foarte scăzut de întreținere. Cu toate acestea, vă recomandăm o curățare regulată cu apă și săpun. Acest lucru va ajuta la menținerea aspectului frumos al aluminiului. Vă recomandăm să vă acoperiți mobilierul din aluminiu cu o husă de mobilă, atunci când acestea sunt afară și nu sunt folosite.

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Să facem cunoștință

Îți oferim 15 ani de experiență în amenajări de spații în stil scandinav, prin servicii premium de amenajare și decorare completă a casei. 

Află mai multe despre noi

Recomandările noastre