Kerradeco wood effect

Termenul „placare” poate fi definit ca utilizarea unor componente pentru a acoperi exteriorul unei structuri. Placarea reprezintă un material care se așează pe o structură construită sau pe orice suprafață.

Kerradeco wood effect

Scopul placării pereților exteriori este de a proteja structura unei clădiri de condițiile meteorologice dure și de elementele meteorologice nefavorabile. Totuși, poate avea și alte beneficii unice, cum ar fi izolarea și controlul zgomotului și poate spori atractivitatea estetică a unei clădiri într-o mare măsură.

Kerradeco wood effect 

Beneficiile placarii peretilor exteriori

Unul dintre avantajele principale ale placajelor exterioare este că va proteja fațada clădirii de tot felul de daune externe, în timp ce necesită puțină sau deloc întreținere. Nu este necesar să fie verificat în mod regulat, așa că aplicarea unei placări exterioare vă va economisi timp și bani prețiosi. Când vine vorba de întreținere, tot ce are nevoie este o spălare rapidă cu apă și va arăta la fel de bine ca nou.

kerradeco wood 

Iată câteva dintre avantajele de top ale placajelor de pereți exteriori

 • Întreținere redusă - Oferă durabilitate și rezistență de lungă durată, protejând fațada structurii de elementele meteorologice externe, în timp ce nu necesită aproape nicio întreținere.
 • Valoare estetică – Placările fac ca o structură să arate estetic atrăgătoare. Dacă luăm în considerare plăcile Kerrafront (deoarece acestea sunt materiale de placare moderne), acestea sunt disponibile într-un număr mare de nuanțe și texturi. Fiecare tip oferă un aspect unic fațadei unei clădiri.
 • Protecție superioară – Scopul cel mai de bază al placajului este de a oferi o protecție superioară structurii. Mărește rezistența mecanică a unei structuri, îmbunătățește rezistența acesteia la fisurare în timpul schimbărilor crescute de temperatură, reduce absorbția de apă, crește rezistența la lumina solară și oferă rezistență la poluarea aerului și a celei chimice. 

VOX Kerrafront

Kerrafront este o placare de fațadă modernă. Utilizarea tehnologiei Kerracore în producție a permis combinarea valorilor estetice și funcționale în produs. Acest material este extrem de durabil și rezistent la condițiile meteorologice în schimbare, nu necesită întreținere, nu se estompează și nu își schimbă forma sub influența luminii solare și a temperaturii.

kerrafront 

Garantează economii - protejează interiorul clădirii și previne pierderile de căldură. Kerrafront asigură o bună circulație a aerului, prevenind astfel formarea mucegaiului și a ciupercilor. Datorită flexibilității, greutății reduse a panoului și conexiunii simple, instalarea acestuia este ușoară și rapidă.

kerrafront

VOX Kerrafront este împărțit în 5 colecții în care putem alege dintre peste 30 de culori. De la tonuri naturale, calde, la nuanțe de gri și antracit. O gamă largă de culori vă permite să satisfaceți diverse gusturi și să creați un caracter individual al casei. Culorile colecției se armonizează atât cu clădirile cu aspect tradițional, cât și cu cele cu construcție modernă. Se poate obtine un efect rustic, precum si o construcție modernă și interesant prezentată.

kerrafront

 

Colecții VOX Kerrafront:

 • Wood Effect
 • Modern Wood
 • Trend
 • Wood Design
 • Clasic
 • Retro
 • Rustic

kerrafront 

Avantajele VOX Kerrafront:

 • Asamblare ușoară și rapidă
 • Practic în funcționare
 • Rezistent la impact și zgârieturi
 • Rezistent la apă
 • Permite ventilarea fațadei
 • Acoperirea perfectă a izolației fațadei
 • Sistem de conectare fără accesorii conexe
 • 10 ani garanție

 

Kerrafront este o placare modernă, concepută special pentru aplicații exterioare. Placa este extrem de durabilă și rezistentă la condițiile meteorologice în schimbare, nu se estompează și nu își schimbă forma atunci când este expusă la lumina soarelui și la temperatură. Unul dintre principalele beneficii ale utilizării produsului este faptul că Kerrafront nu necesită de fapt întreținere regulată. Alte materiale, cum ar fi lemnul, trebuie vopsite în mod regulat și protejate în alt mod, ceea ce necesită timp și costuri. Datorită flexibilității și greutății reduse a plăcilor de placare și îmbinării lor simple, instalarea placajului Kerrafront este ușoară și rapidă. În plus, VOX Kerrafront oferă o garanție de 10 ani. 

kerrafront 

Kerrafront este o placare exterioară, care odată instalată nu necesită întreținere în timpul utilizării. Datorită tehnologiei inovatoare utilizate, Kerrafront este extrem de durabil și rezistent la condițiile meteorologice în schimbare. Protejează interiorul clădirii și previne pierderile de căldură. De asemenea, asigură o bună circulație a aerului, prevenind astfel formarea mucegaiului și a ciupercilor. Datorită flexibilității și ușurinței fiecărei plăci de placare și a sistemului lor simplu de conectare, instalarea acesteia este ușoară și rapidă. Este 100% rezistent la apa, iar marginile taiate nu necesita protectie suplimentara.

kerrafront 

Placarea Kerrafront este realizată folosind tehnologia Kerracore. Este o tehnologie cu două straturi:

1. Strat exterior (PVC dur):

– rezistent la impact si zgarieturi; este un purtător de culoare și textura suprafeței în relief, tactilă.

– modificatorii speciali în tehnologia Ultra-Therm și așa-numiții „pigmenți la rece” folosiți în procesul de vopsire a stratului superior garantează cea mai bună rezistență de pe piață la temperaturi ridicate și stabilitatea culorii.

2. Miez (PVC spumat):

– se caracterizează prin densitate mare și omogenitate, rezultând stabilitatea dimensională și rezistența mecanică a produsului. Tehnologia Kerracore oferă produsului o rezistență excepțională la impact și factori precum condiții meteorologice extreme, umiditate sau efect bacterian și fungic. 

kerrafront

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate

Să facem cunoștință

Îți oferim 15 ani de experiență în amenajări de spații în stil scandinav, prin servicii premium de amenajare și decorare completă a casei. 

Află mai multe despre noi